Echipa Roxana Dumitru

Roxana Dumitru nu lucreaza singura, in spatele sau exista o echipa de profesionisti. Acesti tehnicieni au fost selectionati de Roxana si si-au perfectionat indemanarea sub atenta indrumare a Roxanei. In continuare veti gasi o scurta descriere facuta de Roxana, care-i cunoaste cel mai bine:

Ioana

Ioana

"Pe Ioana am cunoscut-o în urma cu multi ani, eu machiam o mireasa și ea machia domnisoara de onoare. Peste vreo 6 ani ne-am reîntâlnit, printr-o coincidenta, când a aplicat la postul de make-up artist pe care îl anuntasem liber la vremea respectiva.
In scurt timp a devenit mana mea dreapta in studioul de machiaj, s-a specializat în dermopigmentare ajungând sa fie al doilea tehnician Diamant Blading, după mine, este un tehnician si un profesor desăvârșit în aplicarea de extensii de gene și continua sa se specializeze și sa crească în toate zonele de activitate."

Andreea Radoi

Andreea Radoi

"Andreea Radoi este mezina echipei. Ma regasesc in ea, cand eram eu mica si la inceputul carierei, insa evolutia ei este mult mai rapida deoarece ea are un mentor alaturi in permanenta, care sa o sprijine si sa o sustina in drumul ei.
Este un makeup artist de excepție, cu un talent extraordinar pentru pictura pe fetele clientelor, pentru frumusețe. Are spirit autodidact si invata orice tehnica noua in jumatate din timp fata de oricine altcineva, pentru ca o ajuta talentul.
In urma cursurilor la care a participat a devenit un excelent tehnician in aplicarea de extensii de gene, urmand ca in viitorul apropiat sa se ridice la nivel de trainer.
Remodelarea sprancenelor este o alta specializare pe care Andreea a dobandit-o cu succes si ajutata de mine, a avansat la inca o specializare, cea de tehnician dermopigmentist.
Va invit sa o cunoșteti!"

Andreea Barbu

Andreea Barbu

"Pe Andreea Barbu v-o recomand pentru perseverenta si seriozitate. Este perfectionista si nu se lasă pana cand nu stapaneste cel putin 90% din orice tehnica pe care o invata.
V-o recomand pentru toate serviciile ce se executa in salon, insa va spun un secret... Ii place foarte mult sa aplice extensii de gene. Simple, 2D, 3D, Russian Volume, you name it. Asta nu inseamna, in schimb, ca este mai putin priceputa in realizarea celorlalte servicii, cum ar fi remodelarea sprancenelor si machiajul. Recent s-a specializat si in Henna, tehnica in care isi afirma puternic aptitudinile pentru desen.
Va invit sa o cunoasteti. Cu siguranta veti fi cel putin incantate de ea!"

Dana Stancu

Dana Stancu

"Cu Dana ma stiu de foarte multi ani. Mi-a scris ca isi doreste sa imi fie asistenta inca de pe vremea cand eram si eu la randul meu colaboratoare, prin 2008, insa la vremea aceea eu nu am simtit ca sunt la nivelul la care sa îmi asum viitorul altcuiva. Peste cativa ani, mai bine spus peste 8, mi-a scris din nou si am ramas surprinsa ca inca isi doreste sa lucreze alaturi de mine. Asa am cunoscut-o pe Dana Stancu (ex. Gramu), cum isi spunea ea pe facebook. Are blogul ei de beauty www.danastancu.ro si s-a specializat in machiaj de infrumusetare, adaptat la cerințele clientelor. Prin prisma blogului a dobandit aptitudini foarte ample de comunicare, ceea ce o ajuta foarte mult in a crea o relatie frumoasa cu fiecare clienta ce intra pe mainile ei dibace.
Ii place foarte mult sa lucreze cu aerograful in cadrul machiajului, ba chiar as putea spune ca si-a gasit vocatia.
Este totodata un tehnician foarte bun in aplicarea de extensii de gene si in remodelarea sprancenelor. Datorita experientei vaste in comunicare, Dana este si persoana la care puteti apela pentru consiliere, în cadrul cursurilor de automachiaj tinute de Academia Roxana Dumitru."

.