Tatuaj buze


tatuaj buze

Tatuarea buzelor se realizeaza prin micropigmentare cand se doreste o usoara marire a acestora, cand se doreste un contur precis si exact in cazul buzelor, sau pentru o corectie a simetriei. De asemenea, procesul de tatuat buze poate fi realizat si pentru o pigmentare intr-o anumita culoare, mai pala, naturala, sau mai intensa, a buzelor, mai ales ca multe femei prefera sa poarte culoarea naturala a buzelor, decat sa foloseasca ruj.

Avantajele folosirii tehnicii de micropigmentare a buzelor fata de folosirea rujului sunt:

  • rujul nu se mai intinde si nici numai poate fi "mancat"
  • numai exista neregularitati sau discontinuitati in colorarea buzelor
  • nu veti mai lasa urme de ruj pe pahare si cani
  • nu veti mai avea bataie de cap cu desenarea conturului ori de cate ori aplicati ruj
  • veti putea merge linistita la piscina sau la mare pentru ca apa nu mai constituie o problema
  • alergiile la cosmetice nu mai sunt o problema

Daca veti dori sa folositi vreodata ruj, atunci este bine sa stiti ca tatuajul buzelor nu influenteaza culoarea de ruj pe care o alegeti, deoarce pigmentul se afla sub piele. Uneori folosirea glosului este suficienta pentru a avea buze frumoase.

Procedura de micropigmentare a buzelor poate dura intre una si trei ore, depinzand de complexitatea lucrarii (doar contur, contur plus marire de volum, pigmentarea totala a buzelor) si este nedureroasa, deoarece se folosesc creme anestezice. Siguranta este garantata de utilizarea de ace sigiliate si de pigmenti de cea mai buna calitate, testate dermatologic.

In exemplele de mai jos puteti vedea cum un tatuaj semi-permanent pentru buze, realizat corect, a ajutat la corectarea unui contur mai vechi realizat gresit.

De asemenea, mai jos, puteti vedea cum s-a folosit tehnica tatuajului pentru o usoara marire si totodata o corectie a formei buzelor, ceea ce a dus totodata la un lifting aparent al acestora.

tatuaj buze inainte si dupa tatuaj buze inainte si dupa vindecare
corectie prin tatuare buze tatuaj buze corectare
micropigmentare buze

Daca doriti sa aflati care sunt preturile urmati linkul tatuaj buze pret