Tatuaj cosmetic


tatuaj sprancene

Te intrebi daca este posibil sa te trezesti dimineata gata machiata?
Sprancenele tale sunt foarte rare sau chiar lipsesc cu desavarsire?
Doresti sa corectezi un contur asimetric al buzelor, sau pur si simplu doresti ca acestea sa capete mai mult volum?
Ti-ar placea sa ai un contur permanent pe linia genelor, care sa iti accentueze ochii, dar sa nu para a fi machiaj?

Solutia este tatuajul semi-permanent sau micropigmentarea. Este procedeul prin care tehnica tatuajului vine in ajutorul nostru, al femeilor si nu numai, pentru a corecta, creea, sau evidentia trasaturi care in mod normal ne dau batai de cap (machiaj permanent pentru buze subtiri ce necesita un plus de volum, tatuare pentru sprancene rare sau lipsa acestora, tatuaj - lash enhancement - intarirea liniei genelor cu un pigment mai inchis, ce creeaza un contrast placut cu culoarea ochilor).

In procesul de micropigmentare, ca si la machiaj, specialistul in tatuaj trebuie sa tina cont de fizionomie, de eventualele imperfectiuni ale fetei si sa ajute la corectarea acestora, nu la evidentierea lor. Idealul urmarit in tatuajul semi-permanent este, de asemenea, simetria. Este un procedeu delicat ce necesita pregatire de specialitate, atat in domeniul micropigmentarii, cat si in domeniul machiajului, unde astfel de corectii se fac in mod frecvent. Calitatea pigmentilor, alegerea cu grija a culorilor si preparea lor sunt esentiale pentru un tatuaj cosmetic de succes.

Tatuaj permanent vs. tatuaj semipermanent

Tehnica tatuajului este aceeasi peste tot. Diferenta o fac aparatele folosite si pigmentii. Daca pe vremuri se foloseau aceleasi aparate si aceiasi pigmenti, atat la tatuajul de pe corp, cat si la cel de pe fata, acum lucrurile s-au schimbat, spre binele clientelor pot spune.

Pigmentii sunt organici, astfel incat rezistenta lor in timp nu mai este la fel de mare, insa acest lucru prezinta un avantaj pentru cine doreste sa isi modifice forma sau culoarea tatuajului, sau chiar sa renunte la el dupa cativa ani.

De asemenea, aparatele folosite acum sunt special concepute pentru pielea subtire, de pe fata, facand posibil ca procedura sa nu mai fie atat de agresiva pentru piele. Astfel ca in ziua de astazi, tatuajul permanent pentru fata este de fapt este unul semipermanent, atata timp cat este realizat de specialisti in micropigmentare faciala.

micropigmentare sprancene inainte si dupa